Türk Farmasötik Kimya Derneği’nin Değerli Üyeleri,

Bildiğiniz gibi, derneğimiz tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Farmasötik Kimya Kongresi’nin altıncısı, Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Ertelenen kongremiz, 26- 29 Ağustos 2022 tarihleri arasında Fenerbahçe Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi ev sahipliğinde (Fenerbahçe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Ataşehir Yerleşkesi) İstanbul’da düzenlenecektir.

Bu kongrede, akademik çalışmaların en kıymetli sonuçlarından olan yüksek lisans ve doktora tez sunumlarının yanı sıra tez dışı sunumlara da (sözlü/poster) yer verilerek kongre kapsamının genişletilmesine karar verilmiştir. Kongrede sunulacak çalışmalar, Akredite Fakültelerin Anabilim Dalı Başkanları’ndan oluşan Bilimsel Komite tarafından değerlendirilecektir. EFMC Başkanı Prof. Dr. Rui Moreira, kongremize davetli konuşmacı olarak katılacaktır. Kongre YÖK’ün belirlediği akademik yükseltilme kriterlerini karşılamaktadır.

 

Kongremizde ayrıca emekli olan öğretim üyelerimize ve akademik yükseltmeleri gerçekleşen meslekdaşlarımıza plaketleri takdim edilecektir.

Kongremizde hep birlikte olmak dileğiyle saygılar sunarım.

Prof. Dr. Ayla Balkan

Başkan

 

Kongre ile ilgili kayıt, konaklama ve diğer ayrıntılar için lütfen https://ufmkk.fbu.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir